Sari la conținut

Conditii de retur

La Ninefold.ro, ne dorim să vă asigurăm satisfacția deplină în ceea ce privește produsele achiziționate de la noi. În cazul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să luați în considerare următoarele condiții:

  1. Procedura de returnare: Produsul poate fi returnat doar prin intermediul serviciului de curierat rapid. Vă rugăm să ne contactați pentru a primi instrucțiuni detaliate privind procesul de retur.
  2. Rambursarea: Ninefold.ro va restitui contravaloarea produsului în cel mai scurt timp posibil, după ce am primit și verificat produsul returnat. Rambursarea se va face prin transfer bancar în contul IBAN specificat de către client pe factura de achiziție. Este important de menționat că rambursarea se aplică doar valorii produsului, iar taxa de transport nu este inclusă.
  3. Starea produsului returnat: Produsul returnat trebuie să se afle în aceeași stare în care a fost livrat, inclusiv în ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte și documentele care l-au însoțit. Nu vom accepta pentru returnare produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri sau urme evidente de utilizare excesivă sau intervenții neautorizate.
  4. Produsele care nu pot fi returnate: Din motive de igienă, anumite produse, cum ar fi aparatele de curățat puncte negre, centurile de electrostimulare, costumele de slăbit, centurile de slăbit, costumele de baie și alte produse care pot afecta igiena personală, nu pot fi returnate.
  5. Deschiderea și utilizarea produsului: Dacă luați în considerare returnarea unui produs, vă rugăm să luați această decizie înainte de a-l deschide, desigila sau utiliza. Dreptul de retur, conform articolului 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin fizic, nu pentru a beneficia de 14 zile de utilizare gratuită.
  6. Aplicabilitatea legii: Prevederile O.U.G. 34/2014 se aplică doar consumatorilor, definiti ca persoane fizice sau grupuri de persoane fizice constituite în asociatii, conform definiției din articolul 2 punctul 2 din OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
  7. Responsabilitatea consumatorului: Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferită de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. Conform Directivei 2011/83/UE, punctul (47), consumatorul ar trebui să manipuleze și să inspecteze bunurile în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic, pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare.
  8. Limitarea returnărilor: Conform O.U.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse de pe acest site utilizând tehnici de comunicare la distanță, clientul are dreptul să opteze pentru returnarea unui produs o singură dată, în conformitate cu articolul 4 alineatul 1 litera b) din O.U.G. 130/2000. Renunțarea la cumpărare în mod repetat poate fi considerată abuzivă.

La Ninefold.ro, suntem aici pentru a vă asigura o experiență plăcută de cumpărături online, iar politica noastră de retur este concepută pentru a vă oferi încredere și transparență în relația cu noi.

Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile de retur și să ne contactați pentru orice informații suplimentare sau asistență în procesul de returnare a produselor.

5.000+

Produse Personalizabile

7+

Ani de Experienta

8.000+

Clienti Fericiti

7+

Parteneri

De Craciun fi mai bun! Si daruieste cadouri personalizate celor dragi. Acum este mult mai simplu. Comanzi rapid si sigur pe Tiami Luxury.

Nu mai sta pe ganduri! Cele mai frumoase cadouri personalizate de Craciun sunt la un click distanta!

TIAMI LUXURY

Daca aveti nelamuriri privind comanda sau pentru orice problema legata de personalizarea produsului va rugam sa ne contactati pe WhatsApp