Sari la conținut

Returnare Produse

Conform prevederilor O.U.G. 34/2014, clienții au posibilitatea de a returna produsele achiziționate la distanță. Legea conferă consumatorului dreptul de a notifica în scris comerciantul despre renunțarea la achiziție, fără a suporta penalități sau a fi nevoit să invoce un motiv, într-un termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

PASII DE RETUR

  1. Verifică eligibilitatea produsului pentru retur: Asigură-te că produsul pe care dorești să-l returnezi îndeplinește condițiile de retur. Te rugăm să consulți informațiile relevante în acest sens aici.
  2. Completează formularul de returnare bani: Dacă dorești să primești rambursarea banilor pentru produsul tău, iar acesta este eligibil pentru retur, completează formularul de returnare bani disponibil aici.
  3. Completează formularul de schimbare produs: Dacă dorești să schimbi produsul cu altul și acesta este eligibil pentru schimb, completează formularul de schimbare produs disponibil aici.
  4. Ambalează produsul în mod corespunzător: Asigură-te că produsul este ambalat exact așa cum l-ai primit, în cutia originală, împreună cu toate accesoriile (dacă este cazul). În pachet, adaugă o copie a facturii pe care să notezi contul IBAN bancar pentru rambursarea sumei (în cazul returului banilor), precum și numele beneficiarului. Apoi, plasează produsul într-o pungă de curier sau într-o cutie de carton pentru a proteja ambalajul.
  5. Expediază coletul prin curier: Contactează o firmă de curierat și trimite coletul la adresa indicată pe coletul primit de la Ninefold.ro. Asigură-te că plătești transportul coletului. Poți apela orice firmă de curierat, precum Fan Curier, Cargus, GLS, DPD, etc. Te rugăm să nu trimiți colete prin Poșta Română, deoarece nu le vom putea accepta.
  6. Procesarea returului sau schimbului: După ce coletul ajunge în posesia noastră, vom efectua rambursarea contravalorii produsului/produselor în termen de 14 zile în contul IBAN indicat de tine (în cazul returului banilor). În cazul schimbului de produs, acesta va fi efectuat în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la primirea coletului trimis de tine.

La Ninefold.ro, ne dorim să facilităm procesul de retur și schimb pentru a asigura satisfacția clienților noștri. Pentru informații suplimentare sau asistență, te rugăm să ne contactezi.

5.000+

Produse Personalizabile

7+

Ani de Experienta

8.000+

Clienti Fericiti

7+

Parteneri

De Craciun fi mai bun! Si daruieste cadouri personalizate celor dragi. Acum este mult mai simplu. Comanzi rapid si sigur pe Tiami Luxury.

Nu mai sta pe ganduri! Cele mai frumoase cadouri personalizate de Craciun sunt la un click distanta!

TIAMI LUXURY

VIZITATI MAGAZINUL NOSTRU FIZIC DIN VIENA

Adresă: Martinstraße 62, 1180 Wien, Austria

Telefon: +43 660 1363388

Daca aveti nelamuriri privind comanda sau pentru orice problema legata de personalizarea produsului va rugam sa ne contactati pe WhatsApp