Sari la conținut

Termeni si conditii

Acest document pune la dispoziția tertilor utilizatori Regulamentul privind Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului Ninefold.ro.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și achiziționarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a Termenilor și Condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Ninefold.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără a notifica în prealabil persoanele care îl utilizează, denumite “utilizatori”. Utilizatorii au acces permanent la Termenii și Condițiile de utilizare ale serviciilor, pentru a le putea consulta când doresc.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului Ninefold.ro nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a Termenilor și Condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și să nu interferați în vreun fel elementele de securitate ale site-ului Ninefold.ro, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Ninefold.ro vă roagă să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Ninefold.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau în cazul prestațiilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul Ninefold.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau diferite erori de operare).

Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Fraudă

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Ninefold.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Ninefold.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Ninefold.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Ninefold.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Ninefold.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Exonerarea de răspundere

Ninefold.ro nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit sau email-urile trimise de la Ninefold.ro nu conțin viruși sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, că nu conține erori, omisiuni, defectiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, Ninefold.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. Ninefold.ro nu este responsabil de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Ninefold.ro își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produsele care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați la adresa de email contact@ninefold.ro.

5.000+

Produse Personalizabile

7+

Ani de Experienta

8.000+

Clienti Fericiti

7+

Parteneri

De Craciun fi mai bun! Si daruieste cadouri personalizate celor dragi. Acum este mult mai simplu. Comanzi rapid si sigur pe Tiami Luxury.

Nu mai sta pe ganduri! Cele mai frumoase cadouri personalizate de Craciun sunt la un click distanta!

TIAMI LUXURY

Daca aveti nelamuriri privind comanda sau pentru orice problema legata de personalizarea produsului va rugam sa ne contactati pe WhatsApp